χριστίνα μπόμπα Instagram / Xristina Mpompa Pozarei Ston Agio Dominiko Kai Rixnei To Instagram In Gr

708k Followers 1634 Following 1230 Posts - See Instagram photos and videos from Christina Bompa Tanimanides chrismpo. Το θαύμα της μητρότητας ζει η Χριστίνα Μπόμπα η οποία ζει την απόλυτη ευτυχία με τον Σάκη Τανιμανίδη μετά τη γέννηση των διδύμων.


Xristina Kai Elina Mpompa Eri3an To Instagram Oi Aderfes Mpompa Eidhseis Pagenews Gr

Τι κι αν βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Χριστίνα Μπόμπα δεν σταματά να μας εκπλήσσει από το πως βιώνει αυτή την περίοδο.

χριστίνα μπόμπα instagram. Όπως είναι φυσικό δεν ήταν λίγοι. Οπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα σε συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη ο δρόμος για την εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολος. Η Χριστίνα Μπόμπα γνωστή influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μετράει αντίστροφα για να γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Πρόβλημα υγείας για την. Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στα social media την πιο αγαπημένη της φωτογραφία με τον μέλλοντα πατέρα των παιδιών της.

Μάλιστα σήμερα Παρασκευή 256 η Χριστίνα Μπόμπα προέβη στην πρώτη της ανάρτηση ως μητέρα πλέον ανεβάζοντας μια πολύ όμορφη φωτογραφία που. Η γνωστή influencer έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν από δύο εικοσιτετράωρα και πλέον το χαμόγελο δεν φεύγει λεπτό από τα. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μόλις υποδέχτηκαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους όπως αποκάλυψε μια νέα ανάρτηση του ευτυχισμένου πατέρα.

Η Χριστίνα Μπόμπα ζει στιγμές μεγάλης ευτυχίας αφού κρατάει στην αγκαλιά της τα δίδυμα παιδιά της. Η Χριστίνα Μπόμπα είναι πλέον full time μαμά και το απολαμβάνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο είχε δηλώσει η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ήδη από χθες Τετάρτη 236 κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κορίτσια τουςΤο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz απέκτησε τα πρώτα του. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα και νόμιζα ότι αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Τα πιο ολοκληρωμένα γενέθλια της ζωής της γιορτάζει σήμερα η Χριστίνα Μπόμπα αφού μετά και τον ερχομό των διδύμων κοριτσιών της απολαμβάνει τις στιγμές με την οικογένειά της και γιορτάζει τα 33α της όλο νάζι και χαρά.

Μία μικρή αναστάτωση προκάλεσε η Χριστίνα Μπόμπα στους followers της με αφορμή ανάρτησή της στο instagram που την έδειχνε με δεμένο χέρι. Η γνωστή Influencer ετοιμάζεται μέσα στον μήνα να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κορίτσια της ανυπομονεί. Η όμορφη μανούλα έκανε.

Τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα που όσο περνούν οι μέρες την κάνουν να ανυπομονεί όλο και περισσότερο για τον ερχομό των 2 κοριτσιών της τα οποία μετά από 2 χρόνια προσπάθειας με τον. Μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό των διδύμων τους Χριστίνα Μπόμπα. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Το πρώτο βράδυ στο σπίτι φαίνεται πως δεν ήταν και το καλύτερο για τη Χριστίνα Μπόμπα αφού τα μωράκια της έμειναν ξύπνια και εκείνη άυπνη.

Το ζευγάρι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Σκουλού πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο από ποτέ. Η Χριστίνα Μπόμπα πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο τους καρπούς του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη δυο πανέμορφα δίδυμα κοριτσάκια. Λίγο πριν γεννήσει η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών στο οποίο μας δείχνει την κοιλίτσα.

H Χριστίνα Μπόμπα παίρνει εξιτήριο και δημοσίευσε στο Instagram την τελευταία φωτογραφία από. Η γνωστή influencer έχει μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της συνεπώς μέχρι το τέλος του. Μια πολύ γλυκιά φωτογραφία μοιράστηκε η Χριστίνα Μπόμπα ανήμερα της Ημέρας του Πατέρα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δεν θα πιστεύετε πόσα κιλά έβαλε στην εγκυμοσύνη της Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης. Με αφορμή τη γιορτή αυτή θέλησε να ευχηθεί και στον δικό της σύζυγο και μέλλοντα μπαμπά των.


Xristina Mpompa Apanthse Mesw Instagram Stis Fhmes Peri Egkymosynhs Fthis Gr


Xristina Mpompa H Tryferh Fwtografia Ths Sto Instagram


H Xristina Mpompa Kanei 8raysh Sto Instagram Ydrogeios 106 9 Fm


Alaloym Sto Instagram Ths Xristinas Mpompa H Poza Xwris Neoblogs Gr


H Xristina Mpompa Pozarei Ston Agio Dominiko Kai Rixnei To Instagram Gossip Tv Gr


Xristina Mpompa Pragmatikothta Enantion Instagram In Gr


H Xristina Mpompa Molis Koinopoihse Sto Instagram Thn Prwth Ths Fwtografia Apo Ton Agio Dominiko Queen Gr


Xristina Mpompa Apokalypse Ta Kila Ths Sto Instagram In Gr


Xamos Sto Instagram Poia Soy 8ymizei Telika H Xristina Mpompa Queen Gr


Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa Spane To Instagram Sthn Karantina Toys Me Ena 3ekardistiko Xoreytiko Binteo Fay S Book


Xristina Mpompa H Fwtografia Poy Dhmosieyse Eri3e To Instagram


Xristina Mpompa Kobei Anases Me Th Nea Poza Sto Instagram Eikona


To Mpikini Ths Xristinas Mpompa Ligo Prin Gennhsei Ta Didyma Koritsakia Toys Me Ton Sakh Tanimanidh Floral Me Asorti Pareo Fwto Eirinika Gr


Xristina Mpompa Posa Lefta Pairnei Gia Ka8e Anarthsh Sto Instagram 8a Tribete Ta Matia Sas


Ayto To Instagram Story Ths Xristinas Mpompa Ginetai Viral Kai Yparxei Logos Queen Gr


Rixnei To Instagram H Swmatara Ths Xristinas Mpompa Fwto Lifestyle Thepressroom Gr


Xristina Mpompa Pozarei Ston Agio Dominiko Kai Rixnei To Instagram In Gr


Xamos Sto Instagram Pws 3ypnaei H Xristina Mpompa In Gr


Instagram Vs Reality Marina Bernikoy Kai Xristina Mpompa Fwtografizontai Alla To Kyma Toys Xalaei Ta Sxedia Bovary

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here