Χριστίνα Μπόμπα, Xristina Mpompa To Saloni Ths Einai Yperoxo Alla H Egkymosynh Den Thn Afhnei Na To Xarei Gossip Tv Gr

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μόλις υποδέχτηκαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους όπως αποκάλυψε μια νέα ανάρτηση του ευτυχισμένου πατέρα. Η Χριστίνα Μπόμπα είναι πλέον full time μαμά και το απολαμβάνει.


Xristina Mpompa Skeftetai Na Ginei Manoyla

Η γνωστή Influencer ετοιμάζεται μέσα στον μήνα να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κορίτσια της ανυπομονεί.

Χριστίνα Μπόμπα. Αντίστροφα μετράει η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης για να κρατήσουν στην αγκαλιά τα δίδυμα μωρά τους. Η Χριστίνα Αλούπη βλέποντας την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα έγραψε αστειευόμενη στα Instagram Stories της. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μιας και ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους.

Βόλτα στο Κολωνάκι με άψογο στυλ μια ανάσα πριν από τον τοκετό Πρώτη καταχώρηση. Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στα social media την πιο αγαπημένη της φωτογραφία με τον μέλλοντα πατέρα των παιδιών της. Τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα που όσο περνούν οι μέρες την κάνουν να ανυπομονεί όλο και περισσότερο για τον ερχομό των 2 κοριτσιών της.

Η Χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Το πρώτο βράδυ στο σπίτι φαίνεται πως δεν ήταν και το καλύτερο για τη Χριστίνα Μπόμπα αφού τα. Η ίδια έχει ήδη ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο των.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 0357. Η Χριστίνα Μπόμπα γνωστή influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μετράει αντίστροφα για να γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς δεν βλέπει την ώρα να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της.

Και ενώ η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μετρούν αντίστροφα για να ζήσουν την πιο ευτυχισμένη. Πλέω σε πελάγη ευτυχίας δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε ημέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι. Μάλιστα σήμερα Παρασκευή 256 η Χριστίνα Μπόμπα προέβη στην πρώτη της ανάρτηση ως μητέρα πλέον ανεβάζοντας μια πολύ όμορφη φωτογραφία που αποθεώνει τη χαρά της νέας μητέρας.

Τι κι αν βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Χριστίνα Μπόμπα δεν σταματά να μας εκπλήσσει από το πως βιώνει αυτή την περίοδο. Η γλυκιά μανούλα έχει δημοσιεύσει την πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τις κορούλες της γράφοντας χαρακτηριστικά. Η γνωστή influencer έχει μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της συνεπώς μέχρι το τέλος του.

Η σύζυγος του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και λίγες μέρες έμειναν για να. Η Χριστίνα Μπόμπα λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της μίλησε για την εξωσωματική που έκανε προκειμένου να γίνει μαμά και για το γεγονός. Η Χριστίνα Μπόμπα το απόγευμα της Τετάρτης 236 έφερε στον κόσμο τα μωρά της.

708k Followers 1634 Following 1230 Posts - See Instagram photos and videos from Christina Bompa Tanimanides chrismpo. Πέντε μέρες κλαίμε τώρα. Αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα είπε.

Έγώ πάντως έτσι ήμουν με ένα μωρό έγκυος όχι με δίδυμα. Πρόβλημα υγείας για την. Δεν θα πιστεύετε πόσα κιλά έβαλε στην εγκυμοσύνη της Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης.

Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους. Μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό των διδύμων τους Χριστίνα Μπόμπα. Η Χριστίνα Μπόμπα μπαίνει σιγά σιγά στον ένατο μήνα και όσο περνούν οι μέρες πλησιάζει η στιγμή που θα γεννήσει τις κόρες της.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν κρατιούνται με τίποτα. Το ζευγάρι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Σκουλού πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο από ποτέ.


Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa To Ta3idi Sthn Mykono Den Exei Telos Pics Vid


Gennhse H Xristina Mpompa H Fwtografia Toy Sakh Tanimanidh Me Ta Didyma


Xristina Mpompa Sakhs Tanimanidhs Ayto Einai To Kompso Kai Aneto Spiti Toys Glance


Cw12ve1ubwsmbm


Xristina Mpompa Sakhs Tanimanidhs Oi Fwtografies Apo Ta Prwta Gene8lia Ths Me Ta Didyma Agkalia Sto Spiti


Xristina Mpompa Mesa Se Mia Anarthsh Mas Deixnei Pws Alla3e Th Zwh Ths H Mhtrothta In Gr


H Xristina Mpompa Opws Den Thn Exete 3anadei Toples Hlio8erapeia Sth Mykono Binteo Zwh Iefimerida Gr


H Xristina Mpompa Mas Pei8ei Na Pros8esoyme Ena Kokkino Mpikini Sth Syllogh Mas Instyle Gr


Stillsummer Gia Th Xristina Mpompa Sto Nhsi Twn Anemwn Me Toys Eklektoys Dsquared2 Znews


H Xristina Mpompa Elyse To Mysthrio Ti Doyleia Dhlwse Oti Kanei Binteo Zwh Iefimerida Gr


Xristina Mpompa Biografiko H Katagwgh H Hlikia Kai To Ypsos Ths Fthis Gr


Sto Nosokomeio H Xristina Mpompa


Xristina Mpompa Deixnei Thn Nea Ths Siloyeta Xwris Komple3 Kai Stelnei Ena Hxhro Mhnyma In Gr


Xristina Mpompa Ayth Einai H Koykla Aderfh Ths Elina Koinh Emfanish People Amp Style Eidhseis


U50e2it4g Bmzm


Xristina Mpompa Koronoios Agxw8hka Poly Mexri Poy Arxise Na Doyleyei H Logikh Alphafreepress Gr


Xristina Mpompa Stigmes Xalarwshs Gia Th Nea Manoyla Oi Fwtografies Me Thn Mhtera Ths Fthis Gr


Xristina Mpompa To Saloni Ths Einai Yperoxo Alla H Egkymosynh Den Thn Afhnei Na To Xarei Gossip Tv Gr


Sakhs Tanimanidhs Kai Xristina Mpompa Erwtikh Apodrash Sth Sifno Eikones

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here